Bvd. 1Mai, Bl. A5a, Ap. 3 (zona Sara)
Craiova, Dolj, România
Luni - Vineri : 09:00 - 18:00

Marketing si Promovare

IMPACT Imobiliare asigura solutii integrate de marketing si promovare atat online cat si offline pentru proprietati rezidentiale sau comerciale. De asemenea, punem la dispozitie toate mijloacele si datele necesare consilierii si reprezentarii clientilor la standarde profesionale.

Personalul specializat, portofoliul relevant de proprietati si clienti impreuna cu experienta acumulata in ultimii 12 de ani ne permit furnizarea unor studii de piata specifice pe produs, pozitionarea produsului pe piata, stabilirea elementelor de identitate ale produsului, canalele de promovare ale acestuia, precum si studii de implementare a produsului pe piata si a satisfactiei clientilor.

Brokeraj

Echipa de brokeri a companiei IMPACT Imobiliare va asigura intermedierea si consultanta profesionista pentru tranzactionarea proprietatilor din toate segmentele imobiliare:

  • rezidential
  • spatii de birouri
  • spatii comerciale
  • spatii industriale
  • terenuri

Serviciile prestate pornesc gradual de la consultanta acordata pe segmentul rezidential si ajung pana la consultanta acordata pentru tranzactii ce presupun stapanirea unor cunostinte profunde, despre acest gen de afacere.

Asiguram clientului toate serviciile necesare incheierii tranzactiei imobiliare.

Comisionul standard al agentiei noastre este de 1,5 % in cazul vanzarii, si 50 % din chiria primei luni in cazul inchirierii.

Considerand ca succesul se bazeaza pe informatie, compania noastra studiaza permanent piata, in primul rand pentru a raspunde correct si avizat solicitarilor clientilor nostri, dar si pentru a previziona evolutia acesteia si a stabili directii inovative de dezvoltare.

IMPACT Imobiliare va ofera asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare-cumparare sau inchiriere, reprezentare sau vanzare in regim exclusiv.

Responsabilitate / Transparenta / Profesionalism - valorile dupa care ne ghidam in afaceri!